Groeps clinic

Bedrijfs clinic en groepen

Samen op avontuur op de mountainbike?

Lekker een 2 uur durende mountainbike rit over een van de Nederlandse mountainbike trails in de natuur. Onze thuisbasis de Schoorlse duinen, PWN gebied Bergen, Geestmerambacht, Spaarnwoude of een van de andere parcoursen in Nederland zoals Amerongen, Zeist, Lunteren, Utrechtse Heuvelrug (Hoge-Lage Vuursche) of Rheden.

We nemen jullie graag mee op pad voor een onvergetelijk moment.

Vanaf 5 personen €45 per persoon.

Neem vooral contact met ons op voor specifieke wensen.

Groeps lessen

We fietsen wekelijks groepslessen op vrijdag van 09.15 uur tot 10.45 uur in Schoorl. Iedere week werken we aan de rijvaardigheid, verbeteren onze conditie terwijl we door de prachtige duinen van Schoorl en omgeving rijden. We sluiten af met koffie!

Prive Clinic

Wil jij jezelf verbeteren op de mountainbike? Of onder leiding van een gids de Schoorlse duinen verkennen? Boek dan een privé clinic met een van onze gecertificeerde instructeurs.

Groeps Clinic

Wil jij met een groep werken aan specifieke vaardigheden op de mountainbike? Skills verbeteren in een bikepark? Kombochten of een technische afdaling goed leren rijden? Of misschien wel een mooie rit over het strand en door de duinen van Schoorl met je vrienden en vriendinnen of collega’s? Maak dan gebruik van onze maatwerk clinics.